Exit geurtjes, welkom frisheid

 

Nieuw, nieuw, nieuw in het Spaas-gamma! We verwelkomen drie Odour Neutralisers: ‘Tobacco smells’, ‘House Pets smells’ en ‘Kitchen smells’. Minimalistisch ontworpen kaarsen in glas die ongewenste geurtjes elimineren.

Innovatieve technologie

‘Tobacco smells’ bestond al, maar kreeg een nieuwe look. ‘House Pets smells’ en ‘Kitchen smells’ zaten nog niet in het Spaas-assortiment. Deze kaarsen danken hun efficiëntie aan de nieuwste ‘Neofresh’-technologie. Die haalt hardnekkige geuren weg en vervangt ze door een weldadige frisheid.

De geur van natte hond

Natuurlijk hoort je kat of hond helemaal bij het gezin. En zijn of haar geurtje neem je daar graag bij. Maar laten we eerlijk zijn, als je hond net in de parkvijver gezommen heeft ben je geen fan van z'n geur.

‘House Pets smells’ to the rescue! De slimme ‘Neofresh’-technologie filtert geurtjes moeiteloos uit de lucht en vervangt ze door een natuurlijke frisheid. Zo geniet je met volle teugen van je huisdier.

Etensluchtjes

We ontkennen niet dat het heerlijk thuiskomen is met de geur van vers gebak of gebraden kip. Enkele uren later werkt diezelfde geur plots als een stoorzender. Als je met volle moed aan je high intensity home work-out begint bijvoorbeeld …

De Odour neutraliser ‘Kitchen smells’ maakt snel komaf met alle etensluchtjes. Hallo, fris vleugje lavendel!

Laat je maandelijks inspireren